Matematik

Massefylde

24. januar 2009 af Wsof (Slettet)

Hvis en mursten har en rumfange 1329,696 cmog murstene vejer 2,3, hvordan beregner man så dens massefylde ?

Hilsen ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2009 af mathon

ρ = massen/fylden

fylden = rumfanget = voluminet


Svar #2
24. januar 2009 af Wsof (Slettet)

hvad menes der med Voluminet ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2009 af Jerslev

#2: Rumfang.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #4
24. januar 2009 af Wsof (Slettet)

skal man ikke bare sige 2,3/1329,696 også giver det rumfangen


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. januar 2009 af Jerslev

#4: Nej - så får du massefylden (densiteten) i passende enheder.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #6
24. januar 2009 af Wsof (Slettet)

hvad gør jeg så ? (: ..


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. januar 2009 af Jerslev

#6: Som du selv har skrevet.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #8
24. januar 2009 af Wsof (Slettet)

så skrev du nej? at det skulle man ikke gøre..


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. januar 2009 af Jerslev

#8: Jeg skrev nej, at sådan finder du ikke rumfanget. Du finder densiteten sådan, som du skrev, hvilket var det, du var ude efter at finde.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #10
24. januar 2009 af Wsof (Slettet)

okay tak ..


Brugbart svar (0)

Svar #11
24. januar 2009 af mathon

sammenhørende enheder

             masse:        g          kg             ton

             rumfang:    cm3       dm3            m3


Brugbart svar (1)

Svar #12
24. januar 2009 af nunu1989 (Slettet)

Rho = m / V

Rho = 2,3 g/ 1329,696 cm3 = 0,00173 g / cm3

eller:

Rho = 2300 g / 1329,696 cm3 = 1,73 g/ cm3


Brugbart svar (1)

Svar #13
13. april 2010 af Ronolulu (Slettet)

 Ej hvor sjovt, den opgave har jeg også! (:


Brugbart svar (0)

Svar #14
18. september 2012 af jonashansenjh (Slettet)

omg hvor vildt! jeg sidder med den helt sammen opgave! :)


Brugbart svar (0)

Svar #15
17. maj 2014 af GetDatMonie (Slettet)

Haha, jeg har også den her opgave!:D


Brugbart svar (0)

Svar #16
11. april 2015 af soso1111

alle 7,klasse har denne opgave i april månnede


Skriv et svar til: Massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.