Matematik

X'er i anden..

25. januar 2009 af belum (Slettet)

Ja okay, meget muligt at det er lidt dumt men jeg ved det virkelig ikke!

Hvad er x (I anden) - 4x + x ??

Og nu vi er igang kunne I måske også lige hjælpe mig med hvad -3x (I anden) + x (I anden) er??

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

x2 betyde bare x gange x (altså gang med sig selv). så 52 betyder altså 5*5 = 25.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2009 af ibibib (Slettet)

x2 - 4x + x = x2 - 3x.

Her er benyttet at x er en kort måde at skrive 1·x.

-3x2 + x2 = -2x2.


Skriv et svar til: X'er i anden..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.