Matematik

løs ligningen ?!

25. januar 2009 af madschristensen (Slettet)

Hej ..

kan i hjælpe med (x2-4)·(x+1) = 0

Vil meget gerne have ét resultat og en mellemregning hvis det kan lade sig gøre :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2009 af Danielras (Slettet)

Ingen grund til at oprette en ny tråd. Har du slået nulreglen op i din bog, eller på nettet?


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. januar 2009 af freak_haha (Slettet)

du løser (x^2-4)=0 og

(x+1)=0


Svar #3
25. januar 2009 af madschristensen (Slettet)

ja det har jeg. og forstår ikke hvordan jeg skal bruge den? det er det jeg mangler hjælp til..

vil det sige: 

x(x2-4)·+1 = x3-3 ???


Svar #4
25. januar 2009 af madschristensen (Slettet)

og så derefter finde nulpunkterne?


Skriv et svar til: løs ligningen ?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.