Fysik

strømstyrke

28. januar 2009 af sdelight (Slettet)

Har virkelig brug for hjælp til denne opgave:

Hvor mange 400 W-dyppekogerer til rejsebrug kan man tillade sig at slutte til en 230 V stikkontakt, når strømstyrken højest må være 10 A?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2009 af mathon

Imax = (10 A) = [N]*(P/U) = N*(400 V*A)/(230 V) = N*((40/23) A)

hvor [N] er helværdien af N

                         [N] = (10 A)/((40/23) A) = (10*23/40) = 5


Svar #2
28. januar 2009 af sdelight (Slettet)

Er 5 svaret på opgaven?

Hvad står N for?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2009 af mathon

N er antal 400 W-dyppekogere


Svar #4
28. januar 2009 af sdelight (Slettet)

Okay, tak for hjælpen:-)


Skriv et svar til: strømstyrke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.