Matematik

redegørelse for en funktion.

28. januar 2009 af kloge_sandra (Slettet)

 Hej..

jeg kunne rigtig godt tænke mig en eller anden forklarer de her to opsparingsformler på en simpel måde som muligt, da jeg bare ikke kan fatte det når min lærer forklarer det for mig...

altså  bare en kort redegørelse..

måske kan jeg forstå det når i forklarer det for mig..

Kn = Ko * (1 + r) n

Forloeb-om-annuitetsopsparing__9 von Ihnen.

håber virkelig der er nogen som gider at hjælpe med det her...

 

<333333333 peace

 

</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2009 af skaerhj (Slettet)

Den øverste er simpel... Det er bare renteformlen. Dvs. Ko er startværdien, r er renten, og n er antal tid ( år, kvartaler) som du skal regne ud. Kn er slutværdi. Eksempel: Kn=5000*(1+0.50)^2. Kn= 7500

Håber det hjalp

;)


Skriv et svar til: redegørelse for en funktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.