Matematik

Areal i en trekant

01. februar 2009 af Heksin (Slettet)

Hvis vi har en trekant hvor:

AB = 2

BC= 4

CA= 6

kan arealet så regnes ud med følgende:

(2*4)/0,5 ?

Jeg har mistet noterne omkring dette, men jeg synes at det lyder logiskt korrekt, men jeg kunne godt tænke mig at få noget verifikation.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af mathon

nej

brug Herons formel

T = √(s(s-a)(s-b)(s-c))      og    2s = a +b + c


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2009 af Carry22 (Slettet)

Når du skal regne arealet af en trakant kan du altdi gøre følgende:

½*HØJDE*GRUNDLINIE

Håber du kan bruge det


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

Hvis de mål udgør trekanten, så er den areal 0. Summen af  længder to af trekantens sider er lig med længden af den tredie side?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2009 af mathon

trekantsulighederne er ikke opfyldt

a<b+c
b<a+c
c<a+b

som
richterklanen var vågen og snarrådig til at bemærke
 


Skriv et svar til: Areal i en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.