Matematik

omregning fra g til g/cm^3

02. februar 2009 af 15camilla (Slettet)

Hej!

Jeg ville bare hører, om der var nogen - der var klar over hvordan man omregner et tal fra g. til g/cm^3 ?

tak for hjælpen på forhånd! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2009 af nunu1989 (Slettet)

fx. : massefylde = masse * volumen =    gram * cm3  =  g / cm3      eller:  kg * m3 = kg / m3


Svar #2
02. februar 2009 af 15camilla (Slettet)

jeg forstår simpelthen ikke hvad du mener. Det er ikke for at være dum.
Men jeg forstår det ikke.

Men jeg har have omregnet et beløb fra g til g / cm3 :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2009 af nunu1989 (Slettet)

Et beløb???

hvad er g

gram eller hvad ???


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. februar 2009 af mathon

...skrevet lidt enklere

orienterer nunu1989 dig om
at

ρ = m/V
 

som skal udtrykkes i sammenhørende enheder


Svar #5
04. februar 2009 af 15camilla (Slettet)

jeg har nemlig en rumfang for mars, og jeg har også en masse for mars.

skal går opgaven ud på at beregne vægtfylden, ρ for mars i enheden g/cm3

- altså som mathon skrev: ρ = m/V
 

men jeg forstår bare ikke, hvordan jeg skal regne det ud i enheden g/cm3, når det er

jeg slet ikke aner hvad rumfangen kommer ud i?


Skriv et svar til: omregning fra g til g/cm^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.