Fransk

Begynder?

05. februar 2009 af Salsaa (Slettet)

Hej allesammen.

Jeg er lige droppet ud af tysk og skal begynde til fransk den 17. Og jeg har 1½ år tilbage til eksamen, så er der nogen ideer til hvordan jeg hurtig kan lærer fransk? øvelser, eller bare de ting man lærer i starten af sproget?

På forhånd tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Du kan prøve at låne FORMIDABLE-bøgerne på biblioteket og skimme dem igennem. 

Prøv at tjekke linket: http://www.holmegaardsskolen.hvidovre.dk/links/fransk2.htm, hvor mange af de basale ting i fransk gennemgås. 

I lektiewiki / Fransk

- grundbegreber temalinks

- fortsætter temalinks
 

Se evt. fransktalende film - med franske undertekster (eller engelske/danske til at starte med). Det er en suveræn ide, naturligvis ikke at vælge for svære film - men de må jo stadig gerne være spændende! Et eks. på en udemærket fransk film er fx La Femme, Nikita (Kvinden Nikita) af Luc Besson. Plottet er letforståeligt. 

Håber du når det! 

Amitiés og smil!

Marie. 


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. februar 2009 af ziltox (Slettet)

Begynd at chatte på www.french-chat.com
Det er for folk som øver sig på fransk, og der er også franskmænd derinde som hjælper dig på vej. Du kan samtidig også få dig kontakter samt en "studie-partner" derinde.
Udover det vil jeg også anbefale franske film. Find eventuelt en amerikansk film hvor du allerede kender dialogerne godt på engelsk, derefter kan du finde den fransk synkroniseret.


Skriv et svar til: Begynder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.