Matematik

Opgave

08. februar 2009 af Bonnie120 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig med disse opgaver?

a)

Løs ligningen

2*sinx=0,8 ; xε [ 0;2PI ]

b)

En funktion f er givet ved:

f(x)=5*sinx+2x

Bestem f ´(0)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2009 af Isomorphician

a)

2*sin(x) = 0,8 <=>

sin(x) = 0,4

x = ....

b)

f(x) = 5*sin(x) + 2x

f'(x) = 5*cos(x) + 2

f'(0) = .....


Svar #2
08. februar 2009 af Bonnie120 (Slettet)

for at finde f'(0) så sættes 0 bare ind på x plads i den oprindelige ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2009 af Isomorphician

Nej, 0 indsættes i f'(x).


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.