Matematik

udregn eller reducer

08. februar 2009 af aaish (Slettet)

opgave a: (a · b)4 / a3 · b5

opgave b: (√---3 · 3)2 / 9

hvordan gør man? :s

også lige denne her, skal løses i hånden:

log(5/x) + log(5x2) = 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2009 af peter lind

Brug (a · b)4  = a4b4.

Sidste brug log(a*b) = log(a)+log(b)

Jeg ved ikke hvad du mener med opgave b.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2009 af Isomorphician

Hint:

(x*y)p = xp * yp

xp/xq = xp-q


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2009 af Isomorphician

Brug at:

log(a) + log(b) = log(a*b)


Skriv et svar til: udregn eller reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.