Matematik

Trigonometri hjælp bedes.

08. februar 2009 af Emilie911 (Slettet)

Jeg skal bestemme x udfra tegningen.

Jeg har gjort således,m men ved ik om det er rigtigt, så det vil jeg gerne vide: (:
5:3 = 1,66
1,66*5 = 8,3
x = 8,3 ???

Vedhæftet fil: afafa.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2009 af mathon

"hold den" i nøjagtige tal:

(5-3)/3 = (x-5)/5

2/3 = (x-5)/5

x-5 = 5*(2/3) = (10/3)

x = 5+(10/3) = 5 + (3 + 1/3) = 8 1/3


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

#0  Du skal nok sørge for, at det af dit svar klart fremgår, hvordan du har tænkt.


Skriv et svar til: Trigonometri hjælp bedes.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.