Matematik

Parametrene a og b

15. februar 2009 af nokia123 (Slettet)

Jeg skal forklare om parametrene a og b, men jeg kunne godt bruge lidt hjælp.

Jeg ved godt at a er hældningskoefficienten og b er skæringspunktet på y-aksen.

Men hvad er a og b mere ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2009 af mathon

y = ax + b

dy/dx = a                            væksten er konstant lig med a

b er begyndelsesværdien (for x = 0)


Svar #2
15. februar 2009 af nokia123 (Slettet)

hvad mener du med: dy/dx = a ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Leibniz notation for differentialkvotienten af y mht. x.


Svar #4
15. februar 2009 af nokia123 (Slettet)

okay det forstod jeg ikke :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Ved du, hvad det vil sige at differentiere?


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Der er mange måder at skrive differentialkvotienten på, her er nogle af dem

Dxy,   y',   dy/dx   d(f(x))/dx   f ' (x)  og  Df(x), de betyder alle sammen det samme


Skriv et svar til: Parametrene a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.