Matematik

Funktionens maksimum

15. februar 2009 af marshov (Slettet)

en funktion f er bestemt ved

f(x) = 5x - ex , -4<x<8

Bestem funktionens maksimum...

kan ikke helt finde ud af hvad man skal....


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2009 af mathon

f '(x) = 5 - ex

ekstremum kræver

f '(xo) = 5 - exo = 0-4<xo<8        hvoraf xo beregnes


Skriv et svar til: Funktionens maksimum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.