Matematik

Funktioner

16. februar 2009 af marshov (Slettet)

en funktion f er bestemt ved f (x) = x3 +2x +8

bestem f'(1), og bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1, f(1))

er ikke helt med på hvad man skal..


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2009 af ibibib (Slettet)

f '(x) = 3x2+2

f '(1) = 3+2 = 5

Indsæt i tangentens ligning

y = f(xo) + f '(xo)(x-xo)


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.