Fysik

Formålet er at finde den effekt vi kan lave ved induktion

17. februar 2009 af stefan91 (Slettet)

er der nogen der kan hjælpe mig hvordan jeg skal gå ind til denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2009 af mathon

tabsfrit

                 P = Ueff*Ieff = (Umax/√(2))*(Imax/√(2)) = ½*Umax*Imax


Svar #2
17. februar 2009 af stefan91 (Slettet)

kan det tænkes man kunne få forklaret lidt mere specifikt?

på forhånd tak


Skriv et svar til: Formålet er at finde den effekt vi kan lave ved induktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.