Matematik

3 opgaver diff.

17. februar 2009 af klon5 (Slettet)

Bestem differentialkvotienten (uden hjælpemidler)

det er alle: f ' * g + f * g '

(1+ e^2x)(1 - x)

f(x) = (1 + e^2x)

f ' (x) = 2*e^2x

g(x) = (1 - x)

g ' (x) = -1

2 * e^2x * (1 - x) + (1+ e^2x) * (-1) = ???

(x^2 + 1)e^x

f(x) = (x^2+1)

f ' (x) = 2x

g(x) = e^x

g ' (x) = e^x

2x * e^x + (x^2 + 1) * e^x = ???

4x^(3/2) ln(x)

f(x) = 4x^(3/2)

f ' (x) = 6 * √x

g(x) = ln(x)

g ' (x) = 1/x

6 * √x * ln(x) + 4x^(3/2) * 1/x = ???

Jeg ved ikk hvordan jeg skal regne det videre. hjælp!


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

det kan sagtens forstå, når du kun er 9 år, vent du hellere til du kommer i gymnasiet


Skriv et svar til: 3 opgaver diff.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.