Matematik

matematik hjælp!! hvorfor skærer de kun et sted?

17. februar 2009 af dorskid (Slettet)

y = -½x + 3

y = 2x – 5

Argumenter hvorfor de kun én gang?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Sæt y=y og løs for x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2009 af Dynin (Slettet)

-½x+3=2x-5 ... løs for x ...............


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2009 af Dynin (Slettet)

... eller de to linier har ikke samme hældning og er dermed ikke sammenfaldende


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2009 af lallenalle (Slettet)

de to linjer er ortogonale da deres hældninger 2*-1/2 = -1. Da de står vinkelret på hinanden vil de kun skære hinanden en gang et sted 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: To rette linjer vil skære hinanden et sted ligegyldigt deres hældning undtaget, hvis de er parallelle.


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. februar 2009 af lallenalle (Slettet)

nå ja godt ord igen  men  ortogonale er de da....


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. februar 2009 af Dynin (Slettet)

#5 hmmm .... de kan være sammenfaldende og dermed skærer hinanden i uendelig mange punkter ... det og dit svar forsøgte jeg at skrive i #3 -_-


Skriv et svar til: matematik hjælp!! hvorfor skærer de kun et sted?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.