Fysik
Er der nogen der vil tjekke om jeg har lavet opgaven rigtigt!
08. november 2004 af
Liv2004 (Slettet)
Jeg lavet opgaven så hvis der er nogen der har tid er de meget velkommende til at tjekke om det er rigtigt!
Opgaven ligger på:
http://www.upit.dk/files/Fysik%20opgave%20E10.doc
a)
P = U*I
I = P/U
I = 700w / 36 v
I = 19, 44 A
b)
P = delta E / delta t
Delta E = p* delta t = 700w * 2h = 1400wh
c)
P = delta E / delta t
Delta E / P = delta t
1400wh / 1050 w = 1,33 timer
V = s / t (hvor s er strækningen som bilen kører)
50km/t = s / 1,33 timer
50km/t * 1,33 timer = s
66,5 km = s
Opgaven ligger på:
http://www.upit.dk/files/Fysik%20opgave%20E10.doc
a)
P = U*I
I = P/U
I = 700w / 36 v
I = 19, 44 A
b)
P = delta E / delta t
Delta E = p* delta t = 700w * 2h = 1400wh
c)
P = delta E / delta t
Delta E / P = delta t
1400wh / 1050 w = 1,33 timer
V = s / t (hvor s er strækningen som bilen kører)
50km/t = s / 1,33 timer
50km/t * 1,33 timer = s
66,5 km = s
Svar #1
08. november 2004 af Epsilon (Slettet)
Hej,
Det ser fornuftigt ud.
I c) fås dog
s=v*t = (50km/h)*(1.333...h) = 66.7km
eller 67km (2 betydende cifre).
Det ser fornuftigt ud.
I c) fås dog
s=v*t = (50km/h)*(1.333...h) = 66.7km
eller 67km (2 betydende cifre).
Skriv et svar til: Er der nogen der vil tjekke om jeg har lavet opgaven rigtigt!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
