Matematik

Begreb: Fx =(3)

24. februar 2009 af 215 (Slettet)

 jeg har en lining til en linje også skal jeg finde Fx = 3, vil det så sige at jeg skal indsætte 3, istedet for x, eller at Y værdien skal være X


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2009 af Fnulle00 (Slettet)

x=3


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2009 af mathon

f(x) = y = ax + b

f(x) = y = 3



Svar #3
24. februar 2009 af 215 (Slettet)

Så det er Y værdien


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

#3 nej, så skal 4x+6=3 og du skal løse ligningen med hensyn til x.


Svar #5
24. februar 2009 af 215 (Slettet)

NAice TAkker

;) 


Skriv et svar til: Begreb: Fx =(3)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.