Matematik

bevis er vektor regnerel???

25. februar 2009 af Nadin89 (Slettet)

jeg skal bevise: a(vektor) + ( b(vektor) + c(vektor) ) = ( a(vektor) + b(vektor) ) + c(vektor)??

ved ikke hvor jeg skal starte,..?? hjælp...


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Kig på komponenterne.


Svar #2
25. februar 2009 af Nadin89 (Slettet)

hvad er komponenter?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Din vektor a består af to komponenter (i planen):

a = (ax, ay , (az)), hvor den sidste er i parantes, fordi den kun er med, hvis du regner i 3D.


Svar #4
25. februar 2009 af Nadin89 (Slettet)

hva mener du med regner i 3D, og er lost,.. hvordan kommer jeg da videre med det??


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: For to vektorer, a og b er deres sum:

a + b = (ax+bx , ay + by).


Skriv et svar til: bevis er vektor regnerel???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.