Matematik

Kubik meter til cm

26. februar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan er det nu liiige man gør?

Hvis jeg har 3 m * 4,5m * 0,69m, hvordan omregner jeg det så til et rumfang i kubik cm?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2009 af dudiis (Slettet)

du ganger bare tallene, og det vil automatisk give kubik meter


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. februar 2009 af DennisDeH (Slettet)

1m=100cm

1m3=(100cm)3 = 100cm*100cm*100cm = 106cm3

(3m*4.5m*0.69m)*(106cm3)/1m3)= X cm3


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2009 af ventilationssmeden (Slettet)

hvis et rum har en kubikmeter på 24000m3

og du har en cylender på en længte 2100 cm x60 cm

hvad er så måle enheden der skal X med, for rummet bliver tømt på en time.
 

hilsen

Ventilationssmeden


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2009 af mathon

3 m * 4,5m * 0,69m = (300 cm)·(450 cm)·(69 cm)


Skriv et svar til: Kubik meter til cm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.