Almen studieforberedelse (AT)

AT synopsis, den perfekte, engelsk og historie?

28. februar 2009 af Libnan (Slettet)

Skal skrive i historie og engelsk A. Hvordan vil den perfekte synopsis være?

Et god overskuelig opgave, med korte sætninger højst 2 sætninger sammen så ny igen og igen?

Jeg synes at stikord er meget rodet og det alt for kort med 2-3 ord på hver linje. Er i enige/uenige?

Synopsen tæller 0% til AT eksamen, men skal bare danne grundlag for selve eksamen. Synes i så at det er bedst at hvis man eksempel skriver i historie som samfunds faglig fag for mit vedkommende, at gemme statistikker/oversigter og slet ikke nævne dem i synopsen eller er det bedst at nævne dem så de er forberedt til det?

Mvh.

Den fortvivlede.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2009 af Nivara (Slettet)

Jeg skriver faktisk i netop samme fag, og sidst vi havde en prøve i AT der trak jeg optællinger af retoriske virkemidler frem midt i fremlæggelsen og det kunne lærerne rigtig godt lidt, men jeg mener jeg nævnte at jeg ville gøre det i min synopsis, men jeg vedhæftede ikke disse optællinger som et dokument med synopsisen eller noget.


Svar #2
28. februar 2009 af Libnan (Slettet)

Det lyder da godt, synes også det bedst i beskrivende sætninger 2-3 højst ved hver punkt over hele linjen hvor man nævner det kort også kan man komme med alt.

Men da jeg har om immigration til england, har jeg mange statistikker og tabeller/grafer, skal jeg nævne at under det her punkt vil jeg komme ind på den og det og den og det, for så ved de det i forvejen?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. februar 2009 af KeepItSimple (Slettet)

Jeg er lidt forvirret. Skriver i de samme fag og det der med at få samf.metoder ind i historien, forstår jeg ikke helt. Skal jeg skrive noget i mine konklusioner om de statistikker jeg bruger eller skal man bare nævne det ved metodeafsnittet?

Hvordan diskuterer I materialer?


Svar #4
28. februar 2009 af Libnan (Slettet)

 Altså det jo med hensyn til hvordan de 2 fag arbejder sammen. JEg har valgt engelsk som humanistisk fag og historie som samfundsfaglig da det skal være 2 hovedområder. Og samfundsfaglig siger sig selv, det samfundsfags agtig, men bare historisk politiske ting om dit emne, statistikker er samfundsfag.

Ja du skal både skrive i metoderne hvordan og hvorledes de 2 fag bruges og fungerer, og ellers igennem opgaven skal man kunne se hvornår det historie og hvornår det engelsk MEN HUSK det skal være uden at du skriver her er det historie..... her er det engelsk... osv. De skal kunne regne det ud.


Skriv et svar til: AT synopsis, den perfekte, engelsk og historie?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.