Matematik

linjen med ligningen y=1

01. marts 2009 af Clittergirl (Slettet)

En funktion f er bestemt ved f(x) = x2          x ε R

For hvert positivt tal a afgrænser linjen med ligningen y =a og  grafen for f en punktmængde Ma der har at areal.

Bestem for a = 1 rumfanget af et omdrejningslegeme, der fremkommer når punktmængden Ma drejes 360 grader om linjen med ligningen y = 1 ????????


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

tegn det ind på din lommer regner. først funktionen f(x) = x^2 og dernæst y=1 . så vil du kunne se hvilken punkt mængde det drejer sig om.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

find skæringspunkterne mellem de to funktioner så har du dit integrales grænser


Svar #3
01. marts 2009 af Clittergirl (Slettet)

kan det så passe at det vil give ca 3,4?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

Ja


Skriv et svar til: linjen med ligningen y=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.