Almen studieforberedelse (AT)

Om trafficking i da/samf - metoder?

02. marts 2009 af frk.emilie (Slettet)

Jeg laver AT om trafficking/handel med kvinder i samfundsfag og dansk.. Jeg har brugt forskellige faglitterære bøger om emnet, lavet en økonomisk analyse med henblik på bagsiden af globalisering og vil til slut analysere en artikel om hvad der bliver gjort for at hjælpe kvinderne..

Er der nogle der kan svare mig på hvilke metoder jeg har brugt? Er spejlblank på dét punkt..

På forhånd tusinde tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2009 af mtnl (Slettet)

Det lyder som om du har brugt en kvalitativ metode.. prøv at se under et spørgsmål jeg stillede i går.. der kom et ret godt svar omkring metoder.. Det står vist på næste side, og hedder "samf-metode: kvalitativ/kvantitativ?"

Held og lykke1 :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2009 af mtnl (Slettet)

Inden for humanistisk er jeg lidt i tvivl.. Det lyder som om det mest er samfundsfaglig metode du har brugt. Men der findes selvfølgelig også metoder i humaniora til at analysere sagtekster, såsom fx retorisk analyse og argumantationsanalyse.. men ved jo ikke hvordan du har analyseret dine tekster! :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. marts 2009 af mona89 (Slettet)

Jeg har samme emne men skriver i eng/samf.. tror du bruger kvalitativ metode inden for den samfundvidenskablige metode, og analyse af din artikel har du sikkert brugt den hermeneutiske model under humanistisk metode ...

godnat og god arbejdslyst


Svar #4
02. marts 2009 af frk.emilie (Slettet)

Jeg tjekker den anden tråd - tusinde tak til jer begge for hjælpen! :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2009 af mtnl (Slettet)

Den humanistiske metode er altid den hermeneutiske model, hvor man genlæser teksten, og for hver gang dykker dybere og dybere ned i teksten, og opdager flere og flere væsentlige ting og dermed nærmer sig kernen..

vi har bare altid fået at vide at vi skal uddybe det nærmere - om vi har brugt nykritisk metode, ideologikritisk metode, retorisk analyse osv.. Men vi har også en flok stræberlærere!

Men også godnat fra mig.. god skivelyst! :)


Svar #6
02. marts 2009 af frk.emilie (Slettet)

Haha hold da op, ja det lyder det da til.. vi har slet ikke haft om alt det dér - vi nåede aldrig længere end videnskabsteori i naturfagene, fordi foredragene blev aflyst! Så der er man lidt handicappet på det område ;) hehe.. men mange tak, og i lige måde :)


Skriv et svar til: Om trafficking i da/samf - metoder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.