Matematik

Håber på hjælp til en svær opgave

02. marts 2009 af crew (Slettet)

Hej people. Håber I kan hjælpe


En funktion f(x) = x3 + 4x.
En ret linje l skærer grafen for f(x) i punkterne S1(1,3) og S2(4,0). Grafen for f(x) afgrænser sammen med linjen l en punktmængde M, som har et areal.


a) Bestem arealet af M.
 


Svar #1
02. marts 2009 af crew (Slettet)

Hov
f(x) = x3 + 4x.
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

Tegn situationen, så er det sikkert klart for dig. Lur mig om du ikke skal integrere f(x) fra 1 til 4


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2009 af Albooz (Slettet)

bare 2+2 =4 som så hengiver i potens E= sekunda i 3 + 3...


Svar #4
02. marts 2009 af crew (Slettet)

Undskyld, men jeg aner ikke hvad jeg skal.??


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2009 af lielie (Slettet)

Her er opgaven uploadet


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. marts 2009 af lielie (Slettet)

her er den

Vedhæftet fil:Dvs.doc

Skriv et svar til: Håber på hjælp til en svær opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.