Matematik

uligheder?????????????????

04. marts 2009 af richgirl (Slettet)

hey

hvordan løser man uligheden:

x^2-35x> -300

jeg har løst den som andengradsligning og får x=20 og x=15

men hvad skal man gør nåe der står -300???


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2009 af HoveHviid (Slettet)

Du lægger bare 300 til på hver side, så der kommer til at stå

x2-35x+300≥0


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2009 af HoveHviid (Slettet)

Har du løst den på lommeregner ?


Svar #3
04. marts 2009 af richgirl (Slettet)

nej har ikke lavet grafen, hvis det er det du mener, jeg var bar i tvivl om hvad man gjorde med -300, men nu har jeg fattet den.... takker;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2009 af Simon2 (Slettet)

L = R fratrukket ]x1;x2[

Kan du se dette? Det er i hvert fald det vigtigt at huske, hvordan man finder L ud fra ens rødder.


Brugbart svar (1)

Svar #5
04. marts 2009 af Danielras (Slettet)

#0

Til en anden gang så vil det være en god ide at tilføje et par spørgsmålstegn til din overskrift, så folk ved at det er et spørgsmål.


Skriv et svar til: uligheder?????????????????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.