Matematik

ligning skal løses med hensyn a

05. marts 2009 af Ras71 (Slettet)

Skal løse denne er den nogen der kan gi en hånd er helt blank 2a^2 +2a:a+4-6a=2:1+4:a


Svar #1
05. marts 2009 af Ras71 (Slettet)

#0
 

Skal løse denne er den nogen der kan gi en hånd er helt blank 2a^2 +2a:a+4-6a=2:1+4:a=2:1+4:a


Svar #2
05. marts 2009 af Ras71 (Slettet)

#0
 

Skal løse denne er den nogen der kan gi en hånd er helt blank 2a^2 +2a:a+4-6a=2:1+4:a

har brug for at se den i"manuelt håndarbejde":)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2009 af juventuz (Slettet)

2a2+(2a/a)+4-6a=2/1+4/a

2a2+2+4-6a=2+4/a

2a2+6-6a=2+4/a

gang med a på hver side

a*(2a2+6-6a)=a*(2+4/a)

2a3+6a-6a2=2a+4

2a3-6a2+6a-2a-4=0

Derudover kan jeg ikke hjælpe, da løsning af 3. gradsligninger ikke er i mit pensum. Er du forresten sikker på, ligningen er, som jeg her skrev? Er paranteserne rigtigt sat, eller mente du noget andet?


Svar #4
05. marts 2009 af Ras71 (Slettet)

Tak for forsøget har fået knækket den ligger den ud imorgen i øvrigt er det en 2 gradslign.

l=[3] 

l= [0] = ø


Skriv et svar til: ligning skal løses med hensyn a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.