Matematik

Haster meget - prøve i morgen!

05. marts 2009 af naginea (Slettet)

Hej.. Et måske meget dumt spørgsmål, men kan slet ikke tænke matematik lige nu og sidder og terper til en prøve i morgen..

y^2+4y=12

hvordan beregner man y? :S

Håber nogen vil hjælpe..


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2009 af Isomorphician

Omskriv til

y2 + 4y - 12 = 0, og udregn som almindelig andengradsligning.


Svar #2
05. marts 2009 af naginea (Slettet)

Nåå jaa... Tuuuuuusind tak, du har reddet min aften! :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2009 af lielie (Slettet)

eller bare solve hvis det er med hjælpemidler

solve(y^2+4y-12=0,y)

y= -6 og y=2

held og lykke med imorgen


Skriv et svar til: Haster meget - prøve i morgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.