Matematik

reducer???

07. marts 2009 af richgirl (Slettet)

hvordan reducerer man udtrykket:

xy+x^2/xy

giver det x^2 eller er svaret y=y+x eller noget helt tredje???????


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2009 af playstation (Slettet)

X ( Y + X) / X Y --> (Y + X) / Y <---facit


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2009 af lielie (Slettet)

svar 2 er næsten rigtig, da y=y+x  , skal blot y "flyttes" på den anden side og divideres, da der står 1*y=y+x :)


Skriv et svar til: reducer???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.