Matematik

haster brøk?

10. marts 2009 af hej. (Slettet)

hej alle sammen vil i hjælpe mig med den her opgave: vis at logoets diameter divideret med flagets højde = 2/3 (brøk)

logoets diamter= 16   flagets højde= 12

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2009 af JudasIscariot (Slettet)

 Det gør det jo ikke. Det giver 4/3


Skriv et svar til: haster brøk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.