Matematik

matematik - funktioner!

10. marts 2009 af Marie 890 (Slettet)

hej folkens. sidder her med en mat aflevering til i morgen og er helt lost! især med denne opgave;

når en bestemt type gammastråler sendes gennem en blyvæg, er der følgende sammenhæng mellem intensiteten

I = I0 e -0,0393x

hvor x angiver blyvæggens tykkelse, målt i mm.

a) beskriv, hvilken information funktionen giver om reduktion af gammastrålingens intensitet.

HÅBER VIRKELIG DER ER EN AF JER DERUDE DER KAN HJÆLPE :(

xxx den fortvivlede


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad giver I(0)?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2009 af Isomorphician

I = I0*e-0,0393x <=>

I = I0*(e-0,0393)x, sammenlign med f(x) = b*ax


Svar #3
10. marts 2009 af Marie 890 (Slettet)

altså er det et ledende spørgsmål? skal man da sætte eulers konstant ind og regne det "nye" tal ud?


Svar #4
10. marts 2009 af Marie 890 (Slettet)

dvs. at efter passage, gennem blyvæggen svækkes gammastrålingens intensitet med (0,961462)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2009 af Isomorphician

0,9615 er fremskrivningsfaktoren.


Svar #6
10. marts 2009 af Marie 890 (Slettet)

jeg har brug for at få det forklaret på børnehave niveau, jeg forstår det simpelthen ikke?


Skriv et svar til: matematik - funktioner!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.