Matematik

SKÆRINGSPUNKTER

11. marts 2009 af killo7 (Slettet)

Hvordan finder jeg skæringspunkterne?

b)

f(x) = -2x^2+4x+7

g(x)= 2x+3


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2009 af Danielras (Slettet)

Sæt dem lig hinanden, saml leddene på den ene side, og løs andengradsligningen.


Svar #2
11. marts 2009 af killo7 (Slettet)

-2x2+4x+7 = 2x+3
-2x2+4x+7- (2x+3)=0
-2x2+4x+7-2x-3= 0
-2x2-2x+4=0
a) -2
b) -2
c) 4
D= (-2)-4*-2*4= 36
 

JEG KAN IKKE FINDE UD AF MERE.

Nogen der kan hjælpe`?


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2009 af Dynin (Slettet)

f(x)=g(x) ⇔ -2x2+4x+7=2x+3 ⇔ -2x2+2x+4=0 ⇔ x2-x-2=0 ⇔ (x+1)(x-2)=0 ⇔ ...


Skriv et svar til: SKÆRINGSPUNKTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.