Matematik

DET HASTER! EN MEGET LILLE OG SIMPEL MAT. OPGAVE.

17. marts 2009 af mille123456 (Slettet)

Reducere:

3(x+2)^2-2(x-1)(x+1)

HJÆLP


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2009 af Louise Munck (Slettet)

 3(x+2)^2-2(x-1)(x+1) = 3(x^2+4+4x)-2(x^2-1) = 3x^2+12+12x-2x^2-1 = x^2+12x+11

Det er kvadratsætningerne der bruges.


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. marts 2009 af peter lind

Foretag kvadreringen af x+2 med brug af reglen for kvadreringen af en sum. Foretag multiplikationen af de 2 sidste led. Læg mærke til at det ene led består af en sum af 2 faktorer og den anden de samme faktorers differens. Derefter ganger du tallene 3 og -2 ind i resultaterne.


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. marts 2009 af Saraa87 (Slettet)

MANGE TAK.

HVAD MED

(p+3q)-2(3p-3q)

OG

-(p-2q)+3(2q-4p)


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. marts 2009 af Saraa87 (Slettet)

.


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. marts 2009 af Louise Munck (Slettet)

 Nr. 1: du skal have ganget -2 og 3 ind i paranteserne i den første og den første parantes kan bare fjernes, da den ikke har nogen effekt

Nr. 2: i den første parantes skal fortegnet ændres da parantesen er nagetiv og så skal 3 ganges ind i anden parantes.


Skriv et svar til: DET HASTER! EN MEGET LILLE OG SIMPEL MAT. OPGAVE.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.