Matematik

Procentvise fordeling

17. marts 2009 af hallomedmig (Slettet)

Spørgsmål: Vis den procentvise fordeling af de russiske medaljer i et diagram. Rusland fik 23 medaljer i alt. 11 guld, 8 sølv og 4 bronze. Hvordan regner jeg lige den og hvordan for jeg det ind i et cirkeldiagram på computeren??

håber i kan hjælpe ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2009 af cheyenne b2 (Slettet)

hvis du fx skal finde hvor mange procent 11 udgør af 23 siger du 11*100/23 . det samme med de andre tal :)

arbejder du på excel eller TI?


Svar #2
17. marts 2009 af hallomedmig (Slettet)

1000 tak excel


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2009 af cheyenne b2 (Slettet)

du skriver dine resultater i hver sin celle og så trykker på diagramguiden som er afbilledet i værktøjslinjen. Så vælger du dit diagram og kan derefter tilføje skrift eller lignende efter behov :)


Svar #4
17. marts 2009 af hallomedmig (Slettet)

ok 1000 tak skal du ha', jeg prøver :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2009 af cheyenne b2 (Slettet)

så lidt :)


Svar #6
17. marts 2009 af hallomedmig (Slettet)

Jeg kan virkelig ikke finde ud af det her... ;( hvad skal der stå i de forskellige bokse??? mine resultater er her hvis der er nogen der vil være så søde at lave et cirkeldiagram til mig... ;)

Guld 11 × 100 = 1100

1100 / 23 = 47,82

Sølv 8 × 100 = 800

800 / 23 = 34,78

Bronze 4 × 100 = 400

400 / 23 = 17,39
 


Skriv et svar til: Procentvise fordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.