Matematik

Hjælp haster ligning.

18. marts 2009 af wes2

Hej hvordan kan jeg regne denne ligning ud?

2x+3=x+5


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2009 af mathon

2x+3 = x+5                       træk x fra på begge sider

x+3 = 5                            træk 3 fra på begge sider

x = 2


Skriv et svar til: Hjælp haster ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.