Matematik

Reducér udtryk

18. marts 2009 af CJN (Slettet)

Reducér udtrykket:

ab-b(a-3b) =

a(a-3b) =

a2-3ab

Er det rigtigt? Hvis nej, hvor går det galt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: ab - b(a-3b) = ab-ba + 3b^2 = ______


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. marts 2009 af Ahmad (Slettet)

=3b^2...


Svar #3
18. marts 2009 af CJN (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Reducér udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.