Matematik

linær vækst

18. marts 2009 af helle91 (Slettet)

hej, jeg håber på at kunne få lidt hjælp til nedestående opgave:

to funktioner er givet ved

f(x) = x + 200 og g(x)= -3x+600

bestem førsteekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner. Hvordan gør jeg ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2009 af Isomorphician

Du sætter de to udtryk lig hinanden:

f(x) = g(x), og løser ligningen


Svar #2
18. marts 2009 af helle91 (Slettet)

nårrh ja :D mange tak ...havde jeg lige glemt :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2009 af UglenXD (Slettet)

Mit bud er at du stiller de to op mod hinanden. Altså

x + 200 = -3x + 600

x + 3x = 600 - 200

4x = 400

x = 100

Men jeg kan se du går i gym, så der er sikkert et eller andet trick i den :/


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2009 af UglenXD (Slettet)

nårh.. så var der ingen tricks ;)


Skriv et svar til: linær vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.