Matematik

funktioner

25. marts 2009 af jazzi_1990 (Slettet)

Hi Alle .. sidder lige fast ?

En funktion f er bestemt ved f(x)=x^4+ 5x. 

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i røringspunktet (1, f(1))


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af peter lind

Find f(1) og f'(1) . Tangentligningener y=f'(1)(x-1) + f(1)


Svar #2
25. marts 2009 af jazzi_1990 (Slettet)

 Takker 

Kan det passe at man får y=9x-2


Svar #3
25. marts 2009 af jazzi_1990 (Slettet)

 En spørgsmål til .. hvordan ved man hvilken funktion er den aflede og hvilken er ikke den aflede, når man skal finde det ? 


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.