Matematik

Hvordan finder man normalvektoren af "y = 2" ?

25. marts 2009 af Saraoa (Slettet)

Ja titlen giver sig selv: Hvordan finder man normalvektoren af ligningen y = 2 ? 

Mvh. Sara :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

mener du den linje der står vinkelret på linjen ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Givet linjen y=2 omskrives:

y=2 <=> y-2=0 <=> 0*x+1*y-2=0

Normalvektor er da: n=(0,1).


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det er rigtigt Jerslev og meget fikst, det er endda enhedsnormalvektoren, men der findes mange normalvektorer.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Ja, en hvilken som helst konstant forskellig fra 0 ganget på n er en løsning


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Også komplekse konstanter? :P


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

 #5 Det er de færreste gymnasie elever der har om komplekse tal, så det er underforstået at det kun skal være reele tal! :P


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Lige et sidespring: I har vel hørt om alle de mennesker, der har tabt mange penge på dårlig bankrådgivning? Hvis bare de mennesker havde hørt efter i regnetimerne, var de aldrig faldet for den type investeringer. Selv bankfolkene visse steder kunne ikke gnnmskue en vis type obligationer, hvor manden yderst i pølseenden løb en enorm risiko. Så havde de sat sig ned og læst det igennem først, før de investerede, så det er et ret vigtigt fag og ikke bar for sjov og for forskere.


Skriv et svar til: Hvordan finder man normalvektoren af "y = 2" ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.