Matematik

Hjælp til en ligning bedes.

28. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

BEstem i intervallet [-Π, Π] løsningerne til ligningen sin2t=0,4315

En der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

med eller uden lomme ?


Svar #2
28. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

ved ikke helt hvad du mener? De to lommer/klapper vende mod hinaden altså indad [ ]


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

lommeregner :D


Svar #4
28. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

måårh! :-D :P

Uden self! :-) men hvis det gøre det nemmere for dit vedkommende må du godt! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

prøver lidt af hvert men kan sku ikke få den løst uden lomme sorry :(


Svar #6
28. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

ok så bliver det med lomme! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

solve (sin(2t)=0,4315,t)|-∏ ≤t≤∏

:D 

kunne være fedt hvis der var en der kunne løse ligningen i hånden ? 


Svar #8
28. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Er det bare løsningen? :S


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. marts 2009 af ZaphoD (Slettet)

Husk at

sin(2t) = 0.4315

kan omskrives til

2t = sin^-1(0.4315)


Svar #10
28. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

ok tager den lige derfra, jeg vender tilbage om lidt for at høre om det rigtigt...


Svar #11
28. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Jeg melder pas! :-S

En der kan vise hvordan man løser den?


Skriv et svar til: Hjælp til en ligning bedes.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.