Matematik

De tre vækstformer

29. marts 2009 af stray (Slettet)

Hvsi man i en rapport skal sammenligne de tre vækstformer, lineær-, eksponentiel - og potensvækst, hvad kan så være nogle gode punkter at komme ind på?

På forhånd tak : )


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2009 af ZaphoD (Slettet)

Du kan evt forklare hvad de hver især er for en størrelse, og i samme åndedrag give eksempler på hvor de kan bruges


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

f(x) = ax+b, g(x) = b*ax, h(x) = b*xa

Du kan f.eks. gøre rede for a og b's betydning i de tre tilfælde. I hvilke koordinatsystemer bliver graferne for de tre funktioner rette linier og hvorfor? Så er der da lidt at gå igang med.


Skriv et svar til: De tre vækstformer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.