Matematik

Nogen der kan hjælpe????

01. april 2009 af Zmorg (Slettet)

Hejgi vetenp plana

a: 2x-  y +z  + 3= 0

Og en  linjel ,med parameterfrem stilling

 x = 1+ t     

 y =  2 -t

 z = 3 + t

og et punkt P(4,-1,6) der ligger på l med t =3

Bestem projektionenaf  P  på a????


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2009 af peter lind

Find parameterfremstillingen for den linie, der går gennem P og planens normalvektor som retningsvektore, Skæringen mellem denne linie og planen er det søgte punkt.


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.