Matematik

FIND NORMALVEKTOREN AF Y = 2?

02. april 2009 af Saraoa (Slettet)

 Hvordan finder man normalvektoren af ligningen : y = 2 ??

Jeg ved at ved ligningen: y = 2x - 3y = 1, kan man bare aflæse på ligningen og se at normalvektoren er 2 over -3, men kan virkelig ikke gennemskue y = 2 ??

Hvordan aflæser man det? 

Så ja, mit spørgsmål er: Hvad er normalvektoren til denne ligning : y = 2???

- Sara ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: For en generel linje på formen ax+by+c=0 vil normalvektoren være (a,b). I dit tilfælde er a=0 og b=1, så din normalvektor er (0,1).


Svar #2
02. april 2009 af Saraoa (Slettet)

 tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: FIND NORMALVEKTOREN AF Y = 2?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.