Matematik

korrekt?

05. april 2009 af biqqu (Slettet)

Bestem den stamfunktion til funktionen: f(x)=(1/x)+2x, x>0
hvis graf for gennem P(1,7)


F(x) = ln(x) + x^2 + k

7 = ln(1) + 1^2 + k <=>
7 = 1 + k <=>
6=k
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2009 af Isomorphician

Ja.

Ellers kan du sætte stamfunktionen ind i en graftegner og tjekke efter.


Svar #2
05. april 2009 af biqqu (Slettet)

okay, tak :)


Skriv et svar til: korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.