Matematik

HJÆLP! -Forskellige regnestykke s; ..

15. april 2009 af dendererdårligtilmatematik (Slettet)

hej (;
her er nogle ting jeg bare lige skal have hjælp med 8D' ..
men her er lige noget ; hvad er det nu at < / > ( større eller mindre tegn ) betyder når der er en steg under? ( Ved ikke lige hvordan man skriver det på computer! 8D' } .. Skal lige siges at X'erne er tal kun tallene mellem 50 og 70! ..

1.) : x har tværsum 6 =

2.) : x har tværsum 4 =

3.) : 55 < x <( " < " har kun streg under her ..) 61 =

4.) : 60 < ( " < " med streg under her.. ) x < 65 =

5.) : 106 < 2x < 120 =

-Hjælp mig, tak (;


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2009 af - CB (Slettet)

Når der er en streg under større eller mindre tegnene betyder det enten større end eller ligmed (x≥4) , eller mindre end eller ligmed (x≤4).


Svar #2
15. april 2009 af dendererdårligtilmatematik (Slettet)

okay(:
-men vil også gerne have nogle svar til det andet :D


Svar #3
15. april 2009 af dendererdårligtilmatematik (Slettet)

Please hjælp mig! 8D'


Svar #4
15. april 2009 af dendererdårligtilmatematik (Slettet)

!


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2009 af kieslich (Slettet)

1. Du skal skrive alle de tal mellem 50 og 70 som har tværsum 6:  50 = 5+0 = 5 nej 51 = 5+1 = 6 ja, ...........57 = 5 + 7 = 12 = 3, nej osv......

2. Gør som i 1)

3. x skal være større end og mindre end eller lig med 61  = 51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61

4. samme metode om 3.

5. Divider alle tre med 2 og gør som i 3.


Svar #6
15. april 2009 af dendererdårligtilmatematik (Slettet)

tak tak 8D'


Skriv et svar til: HJÆLP! -Forskellige regnestykke s; ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.