Matematik

hvor mange kvadratmeter er der på meter?

18. april 2009 af venneminde (Slettet)

Hej!

Søger hjælp til hvor meget går der fra km til m?           TAK PÅ FORHÅND


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2009 af kieslich (Slettet)

k = kilo = 1000    1 km = 1000 m


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2009 af Noorabood (Slettet)

er der så 1000 m  = 1 km


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2009 af hallomedmig (Slettet)

ja 1000 m = 1 km


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2009 af MarkH83 (Slettet)

Du har lidt ordforvirring..

Meter og kvadratmeter er forskellige enheder. En meter er en længde og en kvadratmeter er et areal. km står for kilometer, m^2 er kvadratmeter..

Mvh

Mark


Skriv et svar til: hvor mange kvadratmeter er der på meter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.