Matematik

Ligninger

20. april 2009 af Necla (Slettet)

11x+4=55

x/4=13

x3+5=32


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2009 af DenAnonyme (Slettet)

x = 5


Svar #2
20. april 2009 af Necla (Slettet)

er det den første???


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. april 2009 af Youngmann (Slettet)

x = 13 · 4


Svar #4
20. april 2009 af Necla (Slettet)

hvilken stykke er det du mener...


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. april 2009 af Youngmann (Slettet)

#4: det næst sidste.


Svar #6
20. april 2009 af Necla (Slettet)

Hvor ved du fra at der er en stykke... For det er det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. april 2009 af Youngmann (Slettet)

#6: What? :/


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.