Matematik

vektorer..

21. april 2009 af Blådue (Slettet)

jeg har flg. vektorer

a =  2   og     b = -3

       3                    t

Hvordan beregner man t når man ved at vektorerne står vinkelret på hinanden?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2009 af mathon

...deres skalarprodukt er lig med 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2009 af mathon

0 = a*b = [2,3]*[-3,t] = 2*(-3)+3*t

2*(-3)+3*t = 0 ..........


Svar #3
21. april 2009 af Blådue (Slettet)

men gælder det også når den står vinkelret på hinanden?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2009 af mathon

...det gælder kun, når de står vinkelret på hinanden...


Skriv et svar til: vektorer..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.