Matematik

hvordan skrives koordinatsæt?

22. april 2009 af biqqu (Slettet)

Hvis man har x=7,7 og y=8,7 og man skal skrive det som et koordinatsæt hvordan gør man så det? JEg kan godt finde ud af det, men der kommer bare ALT for mange kommaer:

(x,y)=(7,7,8,7) .. selv mener jeg at man kan gøre det på følgende måde: (x,y)=(7,7;8,7)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2009 af mathon

tyskerne skriver (x,y) = (7,7|8,7)

det væsentlige er et adskillelsestegn, som ikke er et komma

dog ses (7.7,8.7) som måske ikke er læsbart anbefalelsesværdigt
men
er syntax til TI-89


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2009 af Isomorphician

Mellemrum mellem tallene.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2009 af Vieland (Slettet)

(7,7;8,7) Vil være den korrekte måde :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2009 af Exupery (Slettet)

Det sidste er fint. Jeg benytter mig selv konsekvent af semikolon til at dele x- og y-værdierne op. Det gør vi jo også i intervaller.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2009 af blibi (Slettet)

I det eksempel, du giver, vil det være mest fordelagtigt at gøre det som du mener, altså (x,y)=(7,7;8,7), da der ellers vil blive mange kommaer lige i streg, men i princippet er det lige meget om man gør det ene eller andet, fx i et koordinatsæt som (x,y)=(2;5)..


Svar #6
22. april 2009 af biqqu (Slettet)

tak


Skriv et svar til: hvordan skrives koordinatsæt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.