Matematik

vinkel i trekant

23. april 2009 af Zioz (Slettet)

 Nogen der kan give mig en hjælpende hånd med denne opgave??

Opgaven lyder:

Bestem vinkel V i den vedhæftede trekant. 

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2009 af mathon

...der er to løsninger

og dermed
to trekanter, som opfylder de givne betingelser

brug sin-relationen


Svar #2
23. april 2009 af Zioz (Slettet)

 okay hvordan vil din sin udregnign se ud ?

Bare så jeg kan se om jeg får det samme resultat.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2009 af poppen (Slettet)

a / sin(A) = b / sin(B)

3,16228 / sin(36,87) = 5 / sin(V)                                jeg skifter B ud med V, fordi din hedder V...

sin(V) = 5 * sin(36,87) / 3,16228 = 0,948685

V = sin^-1(0,948685) = 71,5654 grader

sådan ville jeg gøre det...


Skriv et svar til: vinkel i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.